1.05 is ready

New releases and announcements from George and the staff.
User avatar
Metallicow
Miner
Miner
Posts: 37
Joined: Thu Dec 23, 2010 7:00 pm
Location: Planet9

Wed Mar 30, 2011 7:27 pm

Datal wrote:Great
I just comlete a v1.01 and now it's v1.05 !!!
What a suprise !!!
Thanks
I started on 1.03 not to long ago, since then started modding 1.04, now this.... lol

I wish you the best in your endevours, george.

I have been taken recently by the hand of real life, and programming, but just dropping a note.

Mooo

P.s. The Login question had to be answered in Capital Case. Not lowercase or CaMeL CaSe or UPPERCASE. Hmmmm. arggggg.
Encourage Modding
Wrye Bash
Image

User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5393
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Wed Mar 30, 2011 8:17 pm

Really? that is very odd, its not supposed to do that. I'll check into fixing that.

Who writes like ThIs ThOuGh?
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image
Homelab Servers: Xeon Silver 4110, 16GB | Via Quadcore C4650, 16GB | Athlon 200GE, 8GB | i7 7800X, 32GB | Threadripper 1950X, 32GB | Atom x5 8350, 4GB | Opteron 8174, 16GB
Workstations & Render machines: Threadripper 2990WX, 32GB, 2x 1080ti | Xeon Platinum 8173M, 48GB, 1070ti | R9 3900X, 16GB, Vega64 | 2x E5 2430L v2, 24GB, 970
Office Systems: 2x Xeon Silver 4116, 96GB, 2x 1080ti | i7 3770, 16GB, some old quadro | i5 3210m, 8GB | some i7 macbook
Misc Systems: R5 3500U, 20GB | R5 2400G, 16GB | i5 7640X, 16GB, Vega56 | E5 2620, 8GB, R5 260 | P4 1.8ghz, 0.75GB, Voodoo 5 5500 | Athlon 64 x2 4400+, 1.5GB, FX 5800 Ultra | Pentium D 3.2ghz, 4GB, 7600gt | Celeron g460, 8GB, 730gt | 2x Athlon FX 74, 8GB, 8800gts 512 | FX 9590, 16GB, R9 295x2 | E350, 8GB | Phenom X4 2.6ghz, 16GB, 8800gt | random core2 duo/atom/i5/i7 laptops

User avatar
Metallicow
Miner
Miner
Posts: 37
Joined: Thu Dec 23, 2010 7:00 pm
Location: Planet9

Wed Mar 30, 2011 9:15 pm

Wolfy wrote:Really? that is very odd, its not supposed to do that. I'll check into fixing that.

Who writes like ThIs ThOuGh?
Haha you'd be surprised....

Anyway...

I didn't have to answer on the second login, but for the books...

As I recall from my schooling, english is a noun, and should be capitalized as English.
Though I and many others may understand this, I can see that others may not, because of the obvious.
They are not native.

Just to say, this actually detracts humans, not bots, as most would like to detour.

I can say it is hard enough learning another language, being born American. Even the forum software puts a squiggly line under american if you don't properly capitalize.
Reminds me of Python. which Is a GoOd ThINg.
It teaches you to properly errr.capitalize and indent.

But this type of behavior is not needed for general users.

my rant IS over.

I hope you understood that;)
Encourage Modding
Wrye Bash
Image

Post Reply