1.08fa

New releases and announcements from George and the staff.
User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5368
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Wed Aug 22, 2012 4:49 pm

Original 1.08f thread here: http://www.neurohack.com/transcendence/ ... =15&t=5303 - I would recommend reading it as it contains information pertinent to this release, as only two things have changed.

1.08fa is a hotpatch version that I created with clearance from george which is 1.08f, but with the transparent planets on the LRS and the weird pink icons around the playership fixed as george is currently working on Anacreon and we wouldn't have the fixes for another couple weeks at best. Note that I am unable to fix the engine-side issue of the reactor & armor HUDs having black boxes. As a result of me releasing the hotpatch, it is hosted on my dropbox.

https://dl.dropbox.com/u/3061400/trans108fa.zip

Changelog here: http://wiki.neurohack.com/transcendence ... one=1.08fa

[edit] - XML is now up on xelerus: http://xelerus.de/index.php?s=mod&id=1179
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image

george moromisato
Developer
Developer
Posts: 2947
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:53 pm
Contact:

Wed Aug 22, 2012 10:43 pm

Thanks for going this! Looks great!

erik dela cruz
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 610
Joined: Wed Mar 02, 2011 7:45 pm
Location: Patrolling Scarborough Shoal and the Spratlys Islands (West Philippine Sea)

Fri Aug 24, 2012 6:37 am

Thanks Wolfy. :)
.....cry without weeping......
.....talk without speaking......
.....scream without raising your voice......

erik dela cruz
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 610
Joined: Wed Mar 02, 2011 7:45 pm
Location: Patrolling Scarborough Shoal and the Spratlys Islands (West Philippine Sea)

Mon Aug 27, 2012 2:31 am

.....ey Wolfy there's only one Korolov Station and unfortunately for me it's in the Charon System but there's somethin' missing after i blew up Charon forts: ships circling the station during reconstruction.
Attachments
capture-20120826-083531.png
capture-20120826-083531.png (190.25 KiB) Viewed 7115 times
.....cry without weeping......
.....talk without speaking......
.....scream without raising your voice......

User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5368
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Mon Aug 27, 2012 3:23 am

That would be a different, un-related bug, if it is indeed a bug (it may be possible that george removed that, I am not sure) (all relevant code is identical to the code from 1.08f)
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image

User avatar
christian
Militia Lieutenant
Militia Lieutenant
Posts: 203
Joined: Sat Jul 09, 2011 11:16 pm
Location: Brazil - RS

Mon Aug 27, 2012 1:10 pm

and what about this?

Image

User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5368
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Mon Aug 27, 2012 4:07 pm

Again, either a glitch on george's or on a mod's end.
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image

User avatar
Star Weaver
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 311
Joined: Sun Nov 07, 2010 10:20 pm
Location: . . . between the stars and the warm black sky . . .

Tue Aug 28, 2012 8:06 pm

Unid 134349061 is 0x8020105 is itTualiComaDrug ... so this is probably a 'something from the base adventure not loading for some reason' bug/problem.
Image
Image
Image

User avatar
christian
Militia Lieutenant
Militia Lieutenant
Posts: 203
Joined: Sat Jul 09, 2011 11:16 pm
Location: Brazil - RS

Wed Aug 29, 2012 12:39 pm

Yeah, I know, I checked the db, and all mods that I have, and didn't find any problem with none of them
I can't "mod-fixing" this :/

I have restarted, that game file(16mb) get corrupted :'(

User avatar
Darth Saber
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 290
Joined: Mon Aug 04, 2008 4:53 pm
Location: Korriban

Thu Aug 30, 2012 6:18 pm

Thank you both, Wolfy & George. A great work, being made even greater!
The Jedi Code
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
There is no passion, there is serenity.
There is no chaos, there is harmony.
There is no death, there is the Force.

Alkamer
Anarchist
Anarchist
Posts: 1
Joined: Sat Aug 18, 2012 5:58 pm

Thu Aug 30, 2012 6:37 pm

@christian, do you use network? it is tualicomadrug is removed in network.

User avatar
christian
Militia Lieutenant
Militia Lieutenant
Posts: 203
Joined: Sat Jul 09, 2011 11:16 pm
Location: Brazil - RS

Sun Sep 02, 2012 12:19 am

Oh, so its a MobXMod problem...
Sorry

User avatar
WillyTheSquid
Militia Lieutenant
Militia Lieutenant
Posts: 195
Joined: Wed Jan 18, 2012 4:32 pm
Location: Rotterdam, The Netherlands

Mon Sep 03, 2012 3:41 pm

So, I've just put in 17 hours, finally got to game again. Using MiningPack, PlayerShip Drones & especially The Network... FINALLY got to st. K's, which was hell -- every entrance into Rigel except one crashed my game. I had to look around for ages.

Cruising along in St. K's, I save my game. Then load and... it hangs when loading. APBUHIORPUHPRUB!(*($^($

WAT. WHY.

Debug.log here:
http://paste.alterecco.net/view/YXqTK/

I am guessing this is a problem caused by The Network, which isn't very compatible with 1.08fa, apparently... :( Can anyone help?
Image

“Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. (Modders) believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.” -Scott Adams

Resident mod-cobbler-together, freakspawn-fixer-upper & musical eclectro-ecumenologist.
If you love something, tweak it and twist it. Keep bending it until it breaks. Rip it apart, remix it, rebuild it. Kill your darlings and stitch them together again.

JOIN US ON IRC. IT KICKS ASS. JOIN THE HIVE MIND.
Place cursor on link. Click link. Never look back.

User avatar
RPC
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2876
Joined: Thu Feb 03, 2011 5:21 am
Location: Hmm... I'm confused. Anybody have a starmap to the Core?

Mon Sep 03, 2012 5:14 pm

I've had a similar problem as well, and I also used the Network for the Succession. I'm guessing it has something to do with the way G restructured the way the topology works.
We might have to create a new Network or something :/
Tutorial List on the Wiki and Installing Mods
Get on Discord for mod help and general chat
Image
Image
Der Tod ist der zeitlose Frieden und das leben ist der Krieg
Wir müssen wissen — wir werden wissen!
I don't want any sort of copyright on my Transcendence mods. Feel free to take/modify whatever you want.

User avatar
WillyTheSquid
Militia Lieutenant
Militia Lieutenant
Posts: 195
Joined: Wed Jan 18, 2012 4:32 pm
Location: Rotterdam, The Netherlands

Mon Sep 03, 2012 11:42 pm

Yeah, I just lost another long-ass game, this time in Rigel.

Apparently, saving in Rigel is a Bad Idea.
Image

“Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. (Modders) believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.” -Scott Adams

Resident mod-cobbler-together, freakspawn-fixer-upper & musical eclectro-ecumenologist.
If you love something, tweak it and twist it. Keep bending it until it breaks. Rip it apart, remix it, rebuild it. Kill your darlings and stitch them together again.

JOIN US ON IRC. IT KICKS ASS. JOIN THE HIVE MIND.
Place cursor on link. Click link. Never look back.

Post Reply