Refugee Mission Fails From Spining Ships

These are old bug reports that have been closed.
Locked
User avatar
Ttech
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2756
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:03 am
Location: Traveling in the TARDIS
Contact:

Sun Sep 20, 2009 11:35 pm

I'm not quite sure what happened on this one, but the AI seems to have gone mad, after most of the ships went through two smaller cargo ships for the refugee mission went past the gate and began to wobble back and forth. Not going through the gate either. It after leaving the area for a while one of the ships manages to go through but the second does not and continues its spinning. I'm not quite sure whats happened, but I cannot continue till I either blow it up or it goes through.
Image
Image

*** AWAY ON SABBATICAL ***
** USE EMAIL TO CONTACT ME **

User avatar
Bobby
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 675
Joined: Wed Jul 25, 2007 7:39 pm

Sun Sep 20, 2009 11:50 pm

I found that a workaround is to somehow nudge it(I always use a tractor device). If it gets knocked off it's current course enough(try sideways) it should start moving towards the gate.

User avatar
Ttech
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2756
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:03 am
Location: Traveling in the TARDIS
Contact:

Mon Sep 21, 2009 1:53 am

Bobby wrote:I found that a workaround is to somehow nudge it(I always use a tractor device). If it gets knocked off it's current course enough(try sideways) it should start moving towards the gate.
My im90 destroyed the ships with one hit, though my trinium cannon seemed to work fine with the nudge. :P

thanks for the tip
Image
Image

*** AWAY ON SABBATICAL ***
** USE EMAIL TO CONTACT ME **

User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5374
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Mon Sep 21, 2009 2:40 am

Yeah, I hate it when this happens. Especially when I'm using only energy weapons. :evil:
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image

Locked