Credits do not show for libraries

These are old bug reports that have been closed.
Locked
User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5389
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Sun Oct 06, 2013 6:30 am

Libraries do not display the credits in the main menu like normal extensions and adventures will
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image
Homelab Servers: Xeon Silver 4110, 16GB | Via Quadcore C4650, 16GB | Athlon 200GE, 8GB | i7 7800X, 32GB | Threadripper 1950X, 32GB | Atom x5 8350, 4GB | Opteron 8174, 16GB
Workstations & Render machines: Threadripper 2990WX, 32GB, 2x 1080ti | Xeon Platinum 8173M, 48GB, 1070ti | R9 3900X, 16GB, Vega64 | 2x E5 2430L v2, 24GB, 970
Office Systems: 2x Xeon Silver 4116, 96GB, 2x 1080ti | i7 3770, 16GB, some old quadro | i5 3210m, 8GB | some i7 macbook
Misc Systems: R5 3500U, 20GB | R5 2400G, 16GB | i5 7640X, 16GB, Vega56 | E5 2620, 8GB, R5 260 | P4 1.8ghz, 0.75GB, Voodoo 5 5500 | Athlon 64 x2 4400+, 1.5GB, FX 5800 Ultra | Pentium D 3.2ghz, 4GB, 7600gt | Celeron g460, 8GB, 730gt | 2x Athlon FX 74, 8GB, 8800gts 512 | FX 9590, 16GB, R9 295x2 | E350, 8GB | Phenom X4 2.6ghz, 16GB, 8800gt | random core2 duo/atom/i5/i7 laptops

george moromisato
Developer
Developer
Posts: 2979
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:53 pm
Contact:

Thu Oct 10, 2013 4:22 pm

Wolfy wrote:Libraries do not display the credits in the main menu like normal extensions and adventures will
Seems to work for me. A couple of things:

1. The credits only include the previously used extensions and libraries. If you just ran a game without an extension, then that extension/library won't show up in the credits.

2. The engine collapses multiple extensions together if they have the exact same names in the credit. Thus there will be an entry for both an adventure and its library with the credits underneath.

Locked