Two Huaramarca stargates

Bug reports for the different beta versions of transcendence.
Post Reply
Datal
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 308
Joined: Mon Feb 07, 2011 12:54 pm
Location: Hyno Gunship

Sat Feb 16, 2013 12:55 pm

It's normal to meet TWO Huaramarca stargates ? :o I suppose it's a bug.
Or maybe it was added in some of new version of T.
Attachments
bug.JPG
bug.JPG (155.19 KiB) Viewed 1032 times

User avatar
RPC
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2876
Joined: Thu Feb 03, 2011 5:21 am
Location: Hmm... I'm confused. Anybody have a starmap to the Core?

Sat Feb 16, 2013 3:25 pm

It might be because of the new code George added. Is the one in the asteroid field an 'old' stargate or a 'new' one?
Tutorial List on the Wiki and Installing Mods
Get on Discord for mod help and general chat
Image
Image
Der Tod ist der zeitlose Frieden und das leben ist der Krieg
Wir müssen wissen — wir werden wissen!
I don't want any sort of copyright on my Transcendence mods. Feel free to take/modify whatever you want.

Datal
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 308
Joined: Mon Feb 07, 2011 12:54 pm
Location: Hyno Gunship

Sat Feb 16, 2013 3:27 pm

A new one. :|

User avatar
digdug
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2611
Joined: Mon Oct 29, 2007 9:23 pm
Location: Decoding hieroglyphics on Tan-Ru-Dorem

Sun Feb 17, 2013 1:05 pm

Are you using mods ?

Datal
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 308
Joined: Mon Feb 07, 2011 12:54 pm
Location: Hyno Gunship

Sun Feb 17, 2013 1:20 pm

Yes, my two mods. Black markets and reactors pack. But they cointain only new items and ships, no system/stars/stargates modifications.

Vachtra
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 296
Joined: Tue Feb 16, 2010 2:03 am
Location: Texas
Contact:

Mon Feb 18, 2013 8:26 pm

I thought this was a bug that hadn't been fixed yet. I saw the ticket on this before 1.1 came out and I just assumed it hadn't been taken care of yet. i don't see it as a huge game problem.
"Have you guys ever watched the show?" ~ Guy

Post Reply