1.3 Beta 1: Is this a bug?

Bug reports for the different beta versions of transcendence.
Post Reply
erik dela cruz
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 610
Joined: Wed Mar 02, 2011 7:45 pm
Location: Patrolling Scarborough Shoal and the Spratlys Islands (West Philippine Sea)

Thu Apr 03, 2014 10:53 pm

I use a portable analyzer and unidentified items appear on screen. I was surprised to see a Commonwealth Military ID ROM in it with the not able to analyze due to higher level something message. Is the portable analyzer supposed to analyze ID ROMs too?(can't upload capture image to imageshack. Don't know why) :roll: :?: :?: :?:
.....cry without weeping......
.....talk without speaking......
.....scream without raising your voice......

Shaman
Commonwealth Pilot
Commonwealth Pilot
Posts: 95
Joined: Fri Sep 20, 2013 2:03 pm

Fri Apr 04, 2014 7:01 pm

You mean there was a military tag on the unidentified rom, right? I ask because it sounds you mean the military id chip, which is also a rom.

There actually is a military ROM, besides the chip, which has to be identified.

erik dela cruz
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 610
Joined: Wed Mar 02, 2011 7:45 pm
Location: Patrolling Scarborough Shoal and the Spratlys Islands (West Philippine Sea)

Mon Apr 07, 2014 9:05 am

Shaman wrote:You mean there was a military tag on the unidentified rom, right? I ask because it sounds you mean the military id chip, which is also a rom.

There actually is a military ROM, besides the chip, which has to be identified.
aren't analyzers supposed to identify only usable unidentified items? what's the use of identifying military ids? :?:
.....cry without weeping......
.....talk without speaking......
.....scream without raising your voice......

User avatar
sun1404
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 527
Joined: Thu Nov 03, 2011 10:32 am
Location: Heretic. (Finally!)

Mon Apr 07, 2014 9:59 am

There is a military map ROM, which will reveal all enemy stations in the system when used. The military ROM you have might be this thing.
Yes, look at my avatar, I have a wyvera type ship.

User avatar
Atarlost
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2391
Joined: Tue Aug 26, 2008 12:02 am

Mon Apr 07, 2014 3:37 pm

No. It's the ID. The analyzers treat both BM and Military IDs as unidentified items. Possibly this depends on where you got the ID from.
Literally is the new Figuratively

User avatar
sun1404
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 527
Joined: Thu Nov 03, 2011 10:32 am
Location: Heretic. (Finally!)

Tue Apr 08, 2014 2:58 am

Hmm... Weird. Never found that in my games.
Yes, look at my avatar, I have a wyvera type ship.

NMS
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 386
Joined: Tue Mar 05, 2013 8:26 am

Wed Jun 11, 2014 4:07 am

If you're given a military ID by Korolov, it isn't set to known. Probably a bug.

Post Reply