barrels are now shields

Bug reports for the different beta versions of transcendence.
Post Reply
Dorkmaster
Anarchist
Anarchist
Posts: 8
Joined: Fri Mar 21, 2008 12:04 am

Tue Nov 04, 2014 6:30 am

Image

1.5 beta 1

User avatar
Shrike
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2704
Joined: Mon Aug 17, 2009 4:27 am
Location: Scouting the borders of sanity (there's a lovely view of the abyss).

Tue Nov 04, 2014 9:09 am

I still want to see what happens when you tell it to buy and install.
Your friendly local genderqueer weapons designer & forum moderator. My pronoun is "They".

Dorkmaster
Anarchist
Anarchist
Posts: 8
Joined: Fri Mar 21, 2008 12:04 am

Wed Nov 05, 2014 3:55 am

Image

User avatar
AssumedPseudonym
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 960
Joined: Thu Aug 29, 2013 5:18 am
Location: On the other side of the screen.

Wed Nov 05, 2014 4:00 am

 No screenshot of it, but I had more or less the same thing happen with an unidentified ROM, complete with a similar-ish error message thrown.
Image

My mods on Xelerus: Click here!

Of all the things I’ve lost in life, I miss my mind the least. (I’m having a lot more fun without it!)

User avatar
Shrike
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2704
Joined: Mon Aug 17, 2009 4:27 am
Location: Scouting the borders of sanity (there's a lovely view of the abyss).

Wed Nov 05, 2014 9:27 am

This glitch seems to be caused by the game accidentally saving the previous item you installed with the buy & install function and then offering the same thing when you buy consumable item.
Your friendly local genderqueer weapons designer & forum moderator. My pronoun is "They".

User avatar
JohnBWatson
Fleet Officer
Fleet Officer
Posts: 1356
Joined: Tue Aug 19, 2014 10:17 pm

Wed Nov 05, 2014 3:37 pm

With no previous shield installed, it defaults to laser deflector.

User avatar
AssumedPseudonym
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 960
Joined: Thu Aug 29, 2013 5:18 am
Location: On the other side of the screen.

Thu Nov 06, 2014 9:15 pm

 Probably related (and I wish I had been thinking for long enough to get a screenshot): I went to buy a patcher arm for 7,700 yuan, and was given the option for buying an unidentified device for 7,700 yuan or buying and installing it for 2,400 yuan. Presumably stations dealing in euros or credits will have the same issue.
Image

My mods on Xelerus: Click here!

Of all the things I’ve lost in life, I miss my mind the least. (I’m having a lot more fun without it!)

george moromisato
Developer
Developer
Posts: 2877
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:53 pm
Contact:

Wed Nov 12, 2014 10:59 pm

Thanks! This is fixed in the next build.

Post Reply