Missing stations in St.ks

Bug reports for the different beta versions of transcendence.
Post Reply
User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5342
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Missing stations in St.ks

Post by Wolfy » Tue Nov 11, 2014 3:51 pm

Im finding that the st.k's station rings at incandescent are now often missing a lot of stations per ring. Its looking pretty sparse and underpopulated now (not to mention lopsided)
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image
Image

george moromisato
Developer
Developer
Posts: 2843
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:53 pm
Contact:

Re: Missing stations in St.ks

Post by george moromisato » Wed Nov 12, 2014 8:58 pm

Thanks! The problem was that I added some limits to how often some stations (like manufacturing plants) can be encountered (only once per system).

But explicit placement of stations (like in SK) should override those limits. Fixed in the next build.

User avatar
Wolfy
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 5342
Joined: Tue Feb 05, 2008 1:10 am
Location: Somewhere in the Frontier on a Hycrotan station, working on new ships.

Re: Missing stations in St.ks

Post by Wolfy » Wed Nov 12, 2014 9:35 pm

Ah, cool! that would explain some other weirdness i encountered working on Procyon this morning
(shpOrder gPlayership 'barrelRoll)
(plySetGenome gPlayer (list 'hycrotan 'nonBinary))
Image
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests