Xelerus upload failed

Freeform discussion about anything related to modding Transcendence.
Post Reply
gunship256
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 451
Joined: Sat Jul 25, 2015 11:41 pm
Location: repairing armor

Xelerus upload failed

Post by gunship256 » Sat Aug 15, 2015 1:53 pm

I tried to upload a mod to Xelerus today for the first time and got this error message:
Strict Standards: Only variables should be passed by reference in /var/www/web29/html/xelerus/includes/base_functions.php on line 114
Based on the path name and the fact that it's a PHP file, it looks to me like a problem on Xelerus' side. I've never tried to upload a mod before, though. Is there something I could do differently to avoid the problem?

User avatar
Ttech
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2738
Joined: Tue Nov 06, 2007 12:03 am
Location: Traveling in the TARDIS
Contact:

Re: Xelerus upload failed

Post by Ttech » Sat Aug 15, 2015 3:26 pm

Sadly Xelerus is dyring slowly, we don't have access to the source code only Bimbel does.
We are happy to move the site over to Kronosaur to maintain it but that is 3rd party currently.
Uploading sometimes works, but your best bet for now is perhaps Github or our shared dropbox - pm me for access.

gunship256
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 451
Joined: Sat Jul 25, 2015 11:41 pm
Location: repairing armor

Re: Xelerus upload failed

Post by gunship256 » Sat Aug 15, 2015 9:04 pm

Ttech wrote:Sadly Xelerus is dyring slowly, we don't have access to the source code only Bimbel does.
We are happy to move the site over to Kronosaur to maintain it but that is 3rd party currently.
Uploading sometimes works, but your best bet for now is perhaps Github or our shared dropbox - pm me for access.
Thanks! Just sent a PM.

relanat
Militia Commander
Militia Commander
Posts: 380
Joined: Tue Nov 05, 2013 9:56 am

Re: Xelerus upload failed

Post by relanat » Thu Nov 24, 2016 2:31 am

Tacking this on for future reference.
If your xelerus uploads are failing it's quite possibly because it doesn't like anything other than letters or numbers in the Description text. No brackets, apostrophes, quotes or similar.

Try uploading with only AAAAAA in the description box (it requires more than 5 digits to work for some reason) and then use the xelerus 'Edit data'' button (one of the five buttons on the top right of the central screen when you are logged in) to add your description after. This has worked for me numerous times.

And thanks to whoever it was that posted this info in another topic somewhere. EDIT: 'Twas AP who shared that very useful info!
Last edited by relanat on Thu Dec 08, 2016 4:11 am, edited 1 time in total.

User avatar
digdug
Fleet Admiral
Fleet Admiral
Posts: 2580
Joined: Mon Oct 29, 2007 9:23 pm
Location: Decoding hieroglyphics on Tan-Ru-Dorem

Re: Xelerus upload failed

Post by digdug » Thu Nov 24, 2016 5:41 pm

relanat wrote:Tacking this on for future reference.
If your xelerus uploads are failing it's quite possibly because it doesn't like anything other than letters or numbers in the Description text. No brackets, apostrophes, quotes or similar.

Try uploading with only AAAAAA in the description box (it requires more than 5 digits to work for some reason) and then use the xelerus 'Edit data'' button (one of the five buttons on the top right of the central screen when you are logged in) to add your description after. This has worked for me numerous times.

And thanks to whoever it was that posted this info in another topic somewhere.
This.
Xelerus has also troubles with commas and full stops for me, recently. (Or any other punctuation)

Also when you upload a file, be sure the file and has no dashes or underscore lines or spaces. It improves the upload success ratio.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest