Transcendence.exe for the current git version

Freeform discussion about anything related to modding Transcendence.
Post Reply
relanat
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 885
Joined: Tue Nov 05, 2013 9:56 am

I have put a Transcendence.exe file in the git version previously to get an early look at the changes in the next version.
This isn't working ATM. Using a 1.9b3 exe file gives an 'unknown Decontaminate error'.
Is there another way of playing the git version that doesn't involve compiling a new version?
Or has anyone got an updated exe file that will work in the current git version?
TIA.
Stupid code. Do what I want, not what I typed in!
NMS
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 564
Joined: Tue Mar 05, 2013 8:26 am

https://www.filehosting.org/file/detail ... ndence.zip

But changes to the data files often come with changes to the engine, so if you really want to play the latest dev version, I'd recommend learning to build it yourself: viewtopic.php?f=51&t=5000&p=78256#p78256
relanat
Militia Captain
Militia Captain
Posts: 885
Joined: Tue Nov 05, 2013 9:56 am

Thank you. I had a quick look at the new Squadron features. They look good. Now I need to work out how to use them!

I would love to be able to compile a new version but it is a long way down the list of things to do. But thank you for keeping the info out there for people. Good work.
Stupid code. Do what I want, not what I typed in!
Post Reply